Niet alleen privé, maar ook zakelijk is het belangrijk je administratie op orde te hebben. Als professional organizer kan ik je helpen om een overzichtelijk systeem op te zetten. Wat bewaar je wel (en voor hoe lang) en wat niet. Je kunt bijvoorbeeld ook veel ruimte besparen door je papieren archief te digitaliseren. Ook kun je voor het op orde brengen van je mailbox bij mij terecht.

Daarnaast heb ik veel ervaring met het aanbrengen van structuur en het beschrijven en verbeteren van werkprocessen, zie voor meer informatie mijn curriculum vitae op LinkedIn. Samen kunnen we kijken hoe je efficiënter kunt werken en wat het beste bij jou past.

Op deze manier houd je overzicht en bespaar je kostbare tijd, omdat je weet waar je welke informatie kunt vinden. Ook het plannen en organiseren van je werk hangt hier nauw mee samen. Daarover kun je meer lezen bij plannen & organiseren. Door deze verschillende facetten aan te pakken kun je werkstress en de kans op een burn-out bij jezelf en bij werknemers aanzienlijk verminderen.