Ondanks het verdriet wat er is wanneer een dierbare overlijdt, moet er veel geregeld worden. Het uitzoeken van spullen is daar een onderdeel van en soms moet er een woning leeggehaald worden. Dit is vaak een lastige en emotionele klus die soms ook nog onder tijdsdruk moet gebeuren, omdat de woning binnen een bepaalde tijd leeg gemaakt moet worden.

Aanpak

Samen gaan we aan de slag en help ik met het uitzoeken van de spullen. Jij bepaalt welke spullen bewaard blijven en welke spullen weg mogen. We gooien nooit zomaar spullen weg. Ik help je bij het vinden van een goede bestemming voor de spullen, zoals een goed doel, de kringloopwinkel of wellicht is er iemand anders in de omgeving van de overledene die de spullen graag wil hebben.

Als alles is uitgezocht en een bestemming heeft gekregen kan het zijn dat de woning verkocht moet worden. Soms moet hiervoor nog het een en ander in en om het huis gedaan worden. Indien gewenst kan ik je ook helpen met deze stap. Meer informatie hierover vind je bij verhuizen.

Als je wilt weten wat ik voor jou kan betekenen, neem dan contact met me op voor een gratis en vrijblijvend gesprek.