Zitten er in jouw dag ook te weinig uren? Komt er aan je to-do-lijstje geen einde? Heb je een drukke agenda, moeite met prioriteiten stellen en nee zeggen? Heb je een doel voor ogen, maar weet je niet goed hoe je het aan moet pakken? Of vertoon je uitstelgedrag? Dan begeleid ik je graag bij het plannen, het creëeren van overzicht, het stellen van prioriteiten en het delegeren van taken zowel op werkvlak als privé. Hierdoor zal je zien dat je meer gefocust en gestructureerd kunt werken, waardoor je meer gedaan krijgt in minder tijd.

Aanpak

Als professional organizer is het heel divers waarmee ik je op het gebied van plannen en organiseren kan begeleiden en coachen, bijvoorbeeld met:

  • het zo efficiënt mogelijk indelen van je werkweek. Wanneer ben je bijvoorbeeld het productiefst en hoe zorg je dat je niet de hele dag gestoord wordt.
  • focus houden en het aanbrengen van structuur in je dagelijkse werkzaamheden en/of huishouden.
  • het aanbrengen van routine, zodat je meer overzicht en rust ervaart thuis en/of op je werk.
  • het voorkomen van uitstelgedrag.
  • budgetbeheer.
  • het plannen en organiseren van een verbouwing of verhuizing.
  • het bereiken van een persoonlijk doel, bijvoorbeeld op sport- of studiegebied.
  • het creëren van een goede (thuis) werkplek.

Soms ontbreekt het je aan tijd of zie je er tegenop om eraan te beginnen of je bent het overzicht kwijt of het lukt je niet meer om alle ballen hoog te houden. Dan gaan we samen kijken welke concrete stappen we kunnen zetten om het overzicht weer terug te krijgen. Door een planning te maken, prioriteiten te stellen, werkzaamheden te delegeren of structuur aan te brengen ervaar je minder stress en meer rust, zodat je tijd over houdt voor dingen die je graag doet en waar je energie van krijgt.

Autisme

Wanneer er sprake is van autisme binnen het gezin of je hebt zelf autisme dan is het extra belangrijk om structuur en routine te creëren, zodat de zelfstandigheid gestimuleerd wordt en er meer rust ervaren zal worden. Graag ga ik met jou in gesprek om te kijken hoe ik je hierbij kan begeleiden.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen, neem dan contact met me op voor een gratis en vrijblijvend gesprek.