Meer overzicht en structuur met Natalie Vossenberg, Organizer Fox Organizing

Als organize expert help ik ondernemers en particulieren om meer over zicht en structuur te krijgen. Ik vind het heerlijk om je te helpen om meer grip te krijgen op je spullen, administratie, mailbox, taken en weekplanning, zodat je meer rust in je hoofd ervaart.

Daarnaast ondersteun ik, als Virtual Assistant ondernemers door jou werk uit handen te nemen, zodat jij je kunt richten op jouw passie en de groei van jouw bedrijf en jij je niet bezig hoeft te houden met de werkzaamheden waar je geen zin in hebt, minder kennis van hebt of geen tijd voor hebt.

Kom jij handen en tijd te kort en zie je door de bomen het bos niet meer? Weet je niet waar je moet beginnen en wil je meer overzicht en rust in je hoofd, zodat je tijd hebt voor de dingen die ervoor jou écht toedoen? Laat mij je dan helpen.

Kies hieronder de expertise waar jij interesse in hebt!

Ben jij die ondernemer die:

 • Door de bomen het bos niet meer ziet?
 • Teveel op het to-do-lijstje heeft staan?
 • Het fijn zou vinden als iemand alles voor je op een rijtje zet, zodat je weer overzicht hebt?
 • Makkelijker zou willen ondernemen?
 • Bepaalde werkzaamheden (waar je geen zin in hebt, minder kennis van hebt of geen tijd voor hebt) het liefst uit handen zou willen geven?
 • En meer tijd zou willen hebben voor de werkzaamheden waar je wel energie van krijgt?
 • Een sparringpartner kan gebruiken?
 • Meer structuur wil?

Dan wil ik je graag helpen om alles voor je op een rijtje te zetten en ik wil je laten zien dat het ook anders kan. Dat je niet (nog) harder hoeft te werken, maar dat het met de juiste tools makkelijker kan, zodat jij meer tijd en energie overhoudt om te doen wat je het allerliefste doet.

Kijk bij Virtual Assistant wat ik voor jou kan betekenen. Samen kijken we waar je tegenaan loopt en waar je behoefte aan hebt, zodat we kunnen zien waar voor jou de meeste winst te behalen is. Ik kan je tips geven hoe jij efficiënter, meer gefocust en productiever kunt werken. Ook kan ik je, als Virtual Assistant, ondersteunen en ontzorgen door werkzaamheden uit handen te nemen, zodat jij je kunt focussen op de groei van je bedrijf en de werkzaamheden die je wel graag doet.

Verlang jij naar:

 • een opgeruimd huis?
 • een geordende administratie?
 • een overzichtelijke mailbox?
 • meer balans in je leven?
 • hulp bij een verhuizing?

Weet je niet waar je moet beginnen of heb je het al vaker geprobeerd maar zonder blijvend opgeruimd resultaat? Blijven er spullen rondslingeren en kost het je te veel tijd om op te ruimen? Dan wil ik graag samen met jou aan de slag en geef ik je handvatten om het opgeruimd te houden.

Kijk bij Opruimen & Organizen wat ik voor jou kan betekenen. Als Professional Organizer help ik je graag om meer rust in je huis én je hoofd te ervaren. Samen zorgen we ervoor dat het deze keer wel lukt en een blijvend resultaat, zodat jij meer tijd overhoudt om dingen te doen waar jij blij van wordt.

Dit is wie ik ben:

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan contact op voor een
gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Fox Organizing
Natalie Vossenberg
Boxmeer

natalie@foxorganizing.nl
06-20858987

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

 

© Fox Organizing 2019-2024