Natalie Vossenberg
Even voorstellen

Als je met mij als Professional Organizer of Virtual Assistant aan de slag wilt gaan, wil je natuurlijk wel weten wie je in huis haalt, dus ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Natalie Vossenberg, woon samen met mijn man, zoon en dochter in Boxmeer. Ik ben dol op de zee, de bergen en melkchocola met noten of praliné.

DNA

Organiseren en structureren hoort bij mij, het zit in mijn DNA. Daarnaast vind ik het heerlijk om mensen te “ontzorgen”. Dit is een ideale combinatie om mensen te helpen om meer structuur, overzicht, grip en rust in hun leven te creëren.

Zoals vele leeftijdsgenoten dacht in na mijn 40e wat wil ik nou echt de rest van mijn leven qua werk doen. Waar word ik blij van, waar gaat mijn hart sneller van kloppen? Toen ik in 2018 een vriendin hielp met het opruimen van spullen en het organiseren van haar administratie vielen alle puzzelstukjes op zijn plek. Ik was ik daar zo enthousiast over (mede doordat ik zag wat voor een positief effect dat had op haar) dat ik besloot om mijn hart te volgen. In 2019 heb ik met veel plezier de opleiding tot Professional Organizer bij de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers) gevolgd en ben ik gestart met Fox Organizing.

Na ruim een half jaar bleek dat er ook vanuit ondernemers ook behoefte was aan meer overzicht, focus, managen van hun werk of het uitbesteden van werkzaamheden die zij minder leuk vinden om te doen. Dus besloot ik 2021 de opleiding tot Virtual Assistant te volgen bij de VA School om ook hen te kunnen helpen met mijn organize-skills.

Organiseren kun je leren!

Tijdens de opleidingen heb ik nog meer kennis en vaardigheden opgedaan om mensen te leren hun spullen, agenda, (digitale) administratie, financiën en taken zo te organiseren dat er meer structuur en balans in hun (drukke) leven komt. Op deze manier houden ook zij meer tijd over om te doen wat zij het liefste doen. Het geeft me ontzettend veel energie en voldoening om te zien wat voor een positief effect dit op mensen heeft en wat je samen al in korte tijd kunt bereiken.

Samen

Je zult zien wanneer je in een opgeruimde omgeving leeft waar spullen een vaste plek hebben, wanneer je overzicht en structuur hebt of bepaalde werkzaamheden uitbesteedt, dat je daarmee rust in je hoofd krijgt én ruimte en tijd overhoudt voor de dingen die je echt belangrijk vindt.

Met mijn praktische en oplossingsgerichte werkwijze wil ik je helpen om meer overzicht en structuur in je leven aan te brengen in de ruimste zin van het woord. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer de wil er is en je open staat voor hulp, iedereen kan leren organiseren en structureren. Het is belangrijk dat we een manier vinden die bij jou past, zodat het prettig werkt voor jou.

Wil jij meer structuur en overzicht in je leven? Dan hoor ik graag wat ik voor je kan betekenen en ik kijk er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Heb je nog vragen of wil je een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met me op, ik denk graag met je mee!

Ben je benieuwd wat klanten over mij vertellen, lees dan de reviews!