Natalie Vossenberg
Even voorstellen

Als je met een professional organizer/opruimcoach aan de slag gaat dan wil je natuurlijk weten wie je in huis haalt, dus ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Natalie Vossenberg, woon samen met mijn man, zoon en dochter in Boxmeer. Ik ben dol op de zee, de bergen en melkchocola.

DNA

Organiseren en structureren hoort bij mij, het zit in mijn DNA. Samen met het “zorg-gen” is dat een ideale combinatie om mensen hulp te bieden en te begeleiden. Toen ik in 2018 een vriendin hielp met het opruimen van spullen en het organiseren van haar administratie vielen alle puzzelstukjes op zijn plek. Ik was ik daar zo enthousiast over (mede doordat ik zag wat voor een positief effect dat had op haar) dat ik besloot om mijn hart te volgen. In 2019 heb ik met veel plezier de opleiding tot Professional Organizer bij de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers) gevolgd en ben ik gestart met Fox Organizing.

Bij het begeleiden van mensen in mijn functie als professional organizer gebruik ik kennis en vaardigheden die ik heb opgedaan door opleiding-, werk- en levenservaring en hoe ik ben als mens. Ik blijf op de hoogte van ontwikkelingen in mijn vak door regelmatig bij te scholen en overleg met collega’s.

Tijdens de opleiding heb ik nog meer kennis en vaardigheden opgedaan om mensen te leren hun spullen, agenda, (digitale) administratie, financiën en taken zo te organiseren dat er meer structuur en balans in hun (drukke) leven komt. Het geeft me ontzettend veel energie en voldoening om te zien wat voor een positief effect dit op mensen heeft en wat je samen al in korte tijd kunt bereiken.

Samen

Je zult zien wanneer je in een opgeruimde omgeving leeft waar spullen een vaste plek hebben en wanneer je overzicht en structuur hebt, dat je daarmee rust in je hoofd krijgt én ruimte en tijd overhoudt voor de dingen die je echt belangrijk vindt.

Met mijn praktische en oplossingsgerichte werkwijze wil ik je helpen om meer structuur in je leven aan te brengen in de ruimste zin van het woord. Het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer de wil er is en je open staat voor hulp, iedereen kan leren organiseren en structureren. Het is belangrijk dat we een manier vinden die bij jou past, zodat je de vaardigheden kunt toepassen in de praktijk en waardoor het resultaat blijvend zal zijn.

Wil jij meer structuur en overzicht in je leven? Kun je hulp gebruiken bij een verhuizing, het opruimen in huis, het creëren van een efficiënte (thuis)werkplek of het creëren van een overzichtelijke (digitale) administratie en agenda? Dan kijk ik er naar uit om samen met jou te gaan organizen!

Neem contact met me op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Ik kom graag kijken wat ik voor je kan betekenen!

Wil je weten wat klanten over mij vertellen, lees dan de reviews!