Wie is Natalie?

 

De GROOTSTE Organizer van Nederland

 

Met mijn 1 meter 85 ben ik (een van) de grootste organizers van Nederland 😉 en het creëren van overzicht en structuur zit in mijn bloed. Zowel privé als in mijn werk ben ik altijd graag bezig geweest om overzicht te creëren voor mezelf en voor collega’s, zodat er meer rust in je hoofd is om je te kunnen richten op hetgeen wat prioriteit heeft.

Als werkende moeder weet ik dat het soms best lastig is om alle ballen hoog te houden en heb ik zelf kunnen ervaren dat het in alle drukte erg fijn is om alles op een rijtje te hebben.

Verder vind ik het heerlijk om mensen te “ontzorgen”. Dit bij elkaar is een ideale combinatie om mensen te helpen als Organizer en Virtual Assistant.

Zoals veel leeftijdsgenoten dacht ik na mijn 40e: “Wat zou ik de rest van mijn leven het liefste qua werk willen doen???” Ik werkte al ruim 15 bij dezelfde organisatie en het werd tijd voor een nieuwe uitdaging. Want als je doet wat je altijd deed dan krijg je wat je altijd kreeg.

Toen ik in 2018 een vriendin hielp met het opruimen en organizen van haar spullen en administratie vielen alle puzzelstukjes op zijn plek.

Ik besloot om mijn hart te volgen en nam in 2019 met veel plezier deel aan de opleiding tot Professional Organizer bij de NPBO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers) en in november van dat jaar schreef ik Fox Organizing in bij de Kamer van Koophandel.

Na een jaar bleek dat er ook vanuit ondernemers behoefte was aan tips voor meer structuur, overzicht, focus, het managen van hun werk of het uitbesteden van allerhande werkzaamheden.
Ondanks dat ik al veel administratieve werkervaring had, besloot ik 2021 om bij de VA school de opleiding tot Virtual Assistant te volgen. Hierdoor kan ik nu ondernemers nóg beter helpen met mijn organize-skills.

 

“Volg je hart, want dat klopt!”

Natalie Vossenberg Grootste organizer van Nederland - Fox Organizing

Organiseren kun je leren!

Tijdens mijn opleidingen en werk heb ik kennis en vaardigheden opgedaan om mensen te leren hun spullen, agenda, (digitale) administratie, mailbox, taken en tijd zo te organiseren dat er meer structuur en balans in hun (drukke) leven komt.

Het geeft me ontzettend veel energie en voldoening om te zien wat voor een positief effect dit op mensen heeft en wat je samen al in korte tijd kunt bereiken.

“Wie wil zoekt mogelijkheden,
wie niet wil zoekt een reden.”

Met mijn praktische en oplossingsgerichte werkwijze wil ik je helpen om meer overzicht en structuur in je leven aan te brengen in de ruimste zin van het woord. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer de wil er is en je open staat voor hulp, iedereen kan leren organiseren en structureren. Het is belangrijk dat we een manier vinden die bij jou past, zodat het prettig werkt vóór jou.

Ben je benieuwd wat klanten over mij vertellen, lees dan de reviews van particuliere en zakelijke klanten.

Sta jij open voor verbetering?

Dan kijk ik er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Heb je nog vragen of wil je een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met me op, ik denk graag met je mee!

Natalie Vossenberg Virtual Assistant en Professional Organizer Fox Organizing

Fox Organizing
Natalie Vossenberg
Boxmeer

natalie@foxorganizing.nl
06-20858987