NATALIE TE GAST IN PODCASTS

Op deze pagina vind je de linkjes naar de podcasts waar ik te gast ben geweest. Zo’n podcast opnemen vond ik van tevoren best spannend, want als ik enthousiast ben dan praat ik best snel en ik heb een zuidelijk accent. Ik dacht dan wat zullen de luisteraars daarvan vinden.

Uiteindelijk was het super leuk om te doen! Zoals zo vaak gebeuren buiten je comfortzone de leukste dingen. Hoe kan het ook anders met deze gastvrouwen Caroline van Aart van Shift OS, socialmediamanager Mathia van Soest, Naomi Jager van Feel-n-Leef en Charlotte de Jong van Echt in Balans.

Inmiddels heb ik leuke reacties op de podcasts mogen ontvangen, maar ik zou zeggen ga luisteren en oordeel zelf.

Laat je me weten wat je ervan vond en of je er iets aan gehad hebt?

Veel luisterplezier gewenst!

Natalie Vossenberg van Fox Organizing te gast in podcasts
In deze podcast aflevering ben ik te gast bij Mathia en Caroline van de Ondernemende vrouw en gaan we in op wat organizen precies is, hoe je thuis je spullen goed organiseert, zodat je je niet meer elke dag rot zoekt, hoe je overzicht & structuur in je eigen onderneming krijgt en welke (online) tools daarbij kunnen helpen.   Ga hier naar de podcast!

In deze aflevering ga ik in gesprek met Natalie van Fox Organizing over hoe je in huis meer rust kan krijgen door in kleine stapjes meer structuur aan te brengen. Mega waardevolle tips!

Vraag hier de grastis Opruimchallenge aan!

Vandaag een gast in de podcast! Natalie Vossenberg van Fox Organizing vertelt over haar ervaring met het doen van de EMB test. Altijd al benieuwd hoe het is zijn werk gaat? Luister snel mee! Ze vertelt open over hoe ze het ervaren heeft, welke spiegel ze kreeg en hoe ze de veranderingen stap voor stap heeft doorgevoerd. En met fantastische resultaten waardoor ze nu af is van haar suikerverslaving en jarenlange darmklachten. Nu kan ze nog energieker doen waar ze blij van wordt in haar mooie business!

In deze #INSPIRATIETALK deelt Natalie met Charlotte hoe zij als moeder en onderneemster verlangde naar meer energie. Wat ze nodig had was rust in voeding en praktische handvatten. Ze worstelde al jaren met energie-dips, waardoor ze de hele dag door aan het eten was. In deze aflevering geeft ze meerdere tips hoe voeding kan bijdragen aan meer energie, maar ook aan constante energie.

Fox Organizing
Natalie Vossenberg
Boxmeer

natalie@foxorganizing.nl
06-20858987