Reviews particuliere klanten

Hier lees je wat een aantal van mijn particuliere klanten van mij en mijn werk vinden.

Het is een ongekend verschijnsel in ons huishouden: de dag na terugkomst van de zomervakantie liggen alle kleren schoon in de kast, de tassen zijn opgeruimd en alle kamers zijn netjes! Hier moet ik Natalie met name hartelijk voor bedanken.

Natalie heeft mij met haar positieve houding en zeer praktische aanpak echt de zet gegeven die ik nodig had. Het voelde voor mij als een onmogelijke klus maar ik heb een blijvende verandering kunnen maken! Als fulltime werkende moeder van twee kids met werkende man was deze investering het meer dan waard!

Yvette Babb

Portfolio Manager

“Natalie is een heel fijn persoon die je meteen op je gemak laat voelen. Daar waar je twijfelt in het opruimen of organiseren biedt zij oplossingen, maar weet ook goed de balans te houden tussen aan- en doorpakken en even gas terug te nemen. Iedere ruimte die wij onder handen hebben genomen heb ik nu nog veel plezier van. En met haar hulp heb ik afscheid genomen van heel veel spullen die ik niet meer gebruikte. Wat ze zeggen is waar: een opgeruimd huis geeft een opgeruimd hoofd. Met Natalie erbij is het proces 10x sneller gegaan dan ik gedacht had en was het nog gezellig ook! Bedankt Natalie!”

Nicole Willemsen

Co-Director Groothandel

“Ik wist niet waar ik moest beginnen en doordat Natalie het in kleinere stappen aanpakt, krijg je het samen wel gedaan. Iedere twee weken pakten we een ander gedeelte in huis aan, waardoor er letterlijk en figuurlijk een last van me afviel. Natalie komt met praktische en haalbare oplossingen, zodat ik ook zelf gemotiveerd raakte om aan de slag te gaan. Nooit gedacht dat we zoveel in één ochtend gedaan zouden krijgen. Zo fijn om weer meer rust in je hoofd te hebben!”

Anoniem

Alleenstaande moeder

“Na het overlijden van mijn man had ik grote moeite met het organiseren en opruimen van huisraad en spullen, die ik door de jaren heen had verzameld.
Na wat zoeken op het internet  kwam ik op de site van Fox Organizing en heb een afspraak gemaakt met Natalie. Haar werkwijze is professioneel en respectvol en zij heeft mij met bruikbare tips een enorme boost gegeven om zelf verder aan de slag te gaan.”

Y. Thijssen

Weduwe

“Natalie denkt met je mee, ondersteunt en komt met tips. Het is toch een beetje een taboe dat je je huis niet goed kan organiseren, maar door Natalie haar enthousiasme en haar open houding verdwijt dit snel. Ze kijkt waar het probleem zit en speelt daar juist op in. Ik ben zeer tevreden en kan het iedereen aanraden, want het geeft je rust in je hoofd en een opgeruimd huis! Ga zo door Natalie!”

Natascha Willems

Verpleegkundige en moeder van 2 pubers

“Natalie kwam bij ons de administratie op orde brengen. We bewaarden veel te veel papieren. Ze heeft ook naar ons tv- en internetabonnement gekeken en deze samengevoegd. Nu besparen we iedere maand geld op deze abonnementen en hebben we haar organizekosten al meer dan terug verdiend. Ook is alles nu overzichtelijk opgeborgen, zodat we het makkelijk terug kunnen vinden.”

W. Staal

Gepensioneerd

“Natalie is kundig en kordaat. Oordeelt niet en laat jou het tempo bepalen. Niet alleen is ze een enorme hulp bij het organiseren van je huis en hoofd, ze geeft veel pratkische tips waarmee het bijhouden zoveel makkelijker wordt. Zo blij dat ik mezelf dit stukje rust heb gegund.”

Maartje de Vet

Media & Contentadviseur

Echt een aanrader voor iedereen die even niet weet waar te beginnen of door te pakken met opruimen! Bel Natalie van Fox Organizng. Ze gaf me een paar heel goede inzichten waar ik direct mee aan de slag gegaan ben.”

@leven.met.een.sloddervos

KOMT HIER JOUW REVIEW TE STAAN?

Fox Organizing
Natalie Vossenberg
Boxmeer

natalie@foxorganizing.nl
06-20858987