Reviews zakelijke klanten

Hier lees je wat een aantal van mijn zakelijke klanten van mij en mijn werk vinden.

“Natalie heeft me geweldig geholpen structuur aan te brengen in mijn mailprogramma. Omdat ik in mijn bedrijf veel verschillende e-mailadressen heb, zag ik door de bomen het bos niet meer. Natalie heeft mij kundig en doelgericht geholpen om keuzes te maken in het verwerken van mijn in- en uitgaande mail. Ze denkt mee in oplossingen en zoekt vragen tot de bodem uit. Nu heb ik weer overzicht en controle over mijn (nagenoeg) lege inbox en dat geeft een fijn en opgeruimd gevoel. Dank je wel Natalie.”

Mathanje Huisman

Ondernemerscoach en Marketeer, o.a. Praktijk Succes en PSYmedia

“Natalie heeft ons heel goed geholpen met een leuke en leerzame workshop. Ze heeft de workshop goed voorbereid, aangepast op onze wensen en goede tips en trucs gegeven. Ze heeft een persoonlijke workshop samengesteld, die geheel bij onze wensen past. Ze weet kritische vragen te stellen en daardoor zijn we ook aan het denken geslagen. De nuttige tips zijn direct bruikbaar in de praktijk. Al met al een zeer fijn samengewerkt met Natalie. Ook nadat de opdracht is afgerond, houdt ze contact en is ze zeer geïnteresseerd.”

Evelien van Haren

Makelaar, EEF Makelaars Boxmeer

“Ik heb een aantal keren contact met Natalie gehad om te kijken hoe ik een aantal zaken binnen mijn praktijk efficiënter kon aanpakken.
Ik heb Natalie ervaren als een warm, enthousiast en betrokken persoon.
Natalie heeft me een aantal structuren aangeboden om mail en mijn to do’s te ordenen.
Met name rondom mijn to do’s heeft dat geleid tot meer overzicht en structuur en dat is fijn.”

Susan Raedts

Eigenaar en Kindertherapeut, Via Spel

“Ik ben erg tevreden met het afgelopen gesprek. Vanuit mijn kant kon ik niet erg concreet zijn, maar het heeft me wel geholpen om na te denken over mijn planning.
Door dit proces heb ik meer geïnvesteerd in kwaliteit lesstof en ben ik bereid om vaker en efficiënter te studeren.
Ik wil je erg bedanken voor je hulp! Mocht ik in de toekomst nog tips nodig hebben, dan contacteer ik je graag.”

“Goedemorgen Natalie,
Graag wilde ik je laten weten dat ik gisteren geslaagd ben voor mijn CISSP examen!
De structuur heeft me enorm geholpen met studeren. Nogmaals heel erg bedankt!”

Ben Strijbosch

Information Security Officer, Marel

Natalie is in haar manier van werken open, toegankelijk en heel actief. Ze verkent je probleem en gaat direct aan de slag om hier een vertaling in te maken, zodat je direct de eerste stappen maakt in hetgeen jij opgelost wil hebben.

Ze heeft mij verrijkt met mooie systemen, heeft inzicht gegeven hoe ik de randzaken van mijn business gestructureerder ingepland krijg zodat er tijd over blijft om dingen te creëren en meer tijd over te houden om mijn klanten nog beter te kunnen helpen.

Het was heel fijn om bij Natalie te komen en even alle puntjes op de i te zetten. Hierdoor heb ik meer structuur gekregen en heel veel leerzame en behulpzame tips gekregen. Waardoor ik nu met een goed gevoel zelfstandig aan de slag kan gaan en bezig ben met het vergroten van mijn klantenkring, wat ook een doel van mij is.

Merel Cornelissen

Virtual Assistant, Merel VA

.

Martine Vecht

Eigenaar/Trainster/Schrijfster/Professional Organizer, School voor Organizing

“Natalie heeft voor onze medewerkers twee webinars gegeven, één over thuiswerken en één over een opgeruimd huis en hoofd. Beide webinars waren erg leuk om te volgen. Natalie komt met leuke praktische tips, die je direct in je werksiutatie kunt toepassen. De voorbeeldsituatie die zij schets zijn voor veel mensen erg herkenbaar en bruikbaar.”

Anouk Leeijen

HR Adviseur, KION Kinderopvang NIjmegen

“Natalie is een heel fijn persoon die je meteen op je gemak laat voelen. Daar waar je twijfelt in het opruimen of organiseren biedt zij oplossingen, maar weet ook goed de balans te houden tussen aan- en doorpakken en even gas terug te nemen. Iedere ruimte die wij onder handen hebben genomen heb ik nu nog veel plezier van. En met haar hulp heb ik afscheid genomen van heel veel spullen die ik niet meer gebruikte. Wat ze zeggen is waar: een opgeruimd huis geeft een opgeruimd hoofd. Met Natalie erbij is het proces 10x sneller gegaan dan ik gedacht had en was het nog gezellig ook! Bedankt Natalie!”

Nicole Willemsen

Co-Director, Groothandel IJzerwarenhandel

Natalie heeft mij geholpen mijn online cursus te optimaliseren. Na het inventariseren van mijn wensen voor verbeteringen van de cursus is ze aan de slag gegaan en kwam ze met een uitgebreid en duidelijk rapport bij mij terug. We hebben het samen doorgenomen en met die feedback kan ik mijn cursus weer enorm veel verbeteren. Ik ben onwijs blij met de samenwerking met Natalie en raad anderen dan ook zeer aan met haar samen te werken!”

Joy van der Valk

Fotograaf voor ambitieuze ondernemers, By Joy Photography

Het combineren van twee rollen bracht de nodige hectiek mee, Natalie heeft geholpen om daar structuur in aan te brengen. Naast het secuur bijeenkomsten met meerdere bedrijven organiseren, heeft ze mij geholpen om meer rust in te bouwen in mijn agenda, ik heb (steeds) meer overzicht in hoeveel tijd ik ergens voor nodig heb en plan dit in.”

Seriena Bal

Managing Director, Buccaneer Delft

“Natalie is enorm goed in wat ze doet. Ze heeft veel kennis, is duidelijk, maar vooral ontzettend enthousiast. Ze staat je bij waar nodig en ze doet er alles aan om er zeker van te zijn dat je met haar hulp uit de voeten kan. Zelf ben ik een chaoot. Hoe fijn is het dan om iemand als Natalie te hebben? Die met hele simpele tips een wereld van verschil kan maken. Ik ben haar daar heel dankbaar voor.”

Merle de Greef

Tekstschrijfster, Schrijfstudio MOM

Natalie is bevlogen en oprecht. Dat maakt het fijn om met haar samen te werken. Als ze ergens voor gaat, gaat ze er volledig voor. Ze heeft veel oog voor de ander zonder het doel uit het oog te verliezen.

Renate den Engelse

Coach Theater & Training, Typisch Renate

“Samen met Natalie een mooie ontdekkingsreis gemaakt om mijn website vorm te geven. Haar vragen en begeleiding geven je vertrouwen dat alles goed gaat komen. Nu alles klaar is maakt ze zelfs tijd voor nazorg. Een geweldig lieve menselijke kundige topper die ik iedereen gun.”

Judith Bergevoet

Leefstijl en vitaliteitscoach, Judith Bergevoet Advies Coaching Training

“Natalie heeft een tijdelijke opdracht binnen mijn praktijk vervuld. Dit heeft ze echt goed gedaan. In een drukke en hectische tijd heeft ze zich de werkzaamheden snel eigen gemaakt. Natalie is een prettige persoon in de omgang en werkt nauwgezet en vlot. Soms is ze nog wat bescheiden en mag ze gerust meer initiatief nemen. Ze heeft er meer dan voldoende kennis en kunde voor.”

Karin Kortmann

Psycholoog, ParktijkLeerkracht

Natalie heeft voor de VA Library de masterclass: “Organiseren kun je leren” verzorgd.
Het was een hele leerzame masterclass, waarin Natalie veel tips en inspiratie deelde. Zo leerde zij aan de groep hoe je uitstelgedrag kunt voorkomen, waar we allemaal door afgeleid worden op een dag en hoe je hiermee om kunt gaan. Maar ook onderwerpen als: een weekplanning maken, nee zeggen en werken met focus kwam ter sprake. Het fijne van de masterclass was dat het onderwerp heel mooi aansloot bij de deelnemers en ook was regelmatig interactie. Dank je wel Natalie voor deze waardevolle masterclass!

Iris Treffers

VA Mentor, VA Library

“Voor VA school heeft Natalie een aangepaste versie van haar superleuke Organizing Challenge gemaakt. 21 dagen lang werden leden van onze community verrast en uitgedaagd. Samenwerken met Natalie is fijn: ze werkt gestructureerd, denkt mee, en je kunt alles aan haar overlaten. De challenge was dan ook een groot succes. Dank je wel Natalie!.

Hanneke Wessel

VA School

Natalie is een zeer gedreven en efficiënte hulp geweest bij het opruimen van mijn digitale bestanden. Ik zag door de bomen het bos niet meer en wist niet goed hoe ik grip op mijn digitale oerwoud kon krijgen. Na het werken met Natalie heb ik een duidelijk beeld van wat me te doen staat en hoe ik het aan kan pakken. Ik ben er nog niet helemaal maar ik heb nu het vertrouwen dat dat goed gaat komen!.

Sophie Mulders

Animatie, illustratie & web, Sophie Mulders Creatieve Studio

“Natalie heeft me met bruikbare tips geholpen om meer structuur in mijn mailbox te krijgen. Haar positieve benadering maakte dat ik direct aan de slag ging en ook meteen resultaat zag. Mijn mailbox ziet er minder vol uit. Ik heb nog wel het één en ander te ordenen maar, nu deze mails al in mappen zitten, zie ik er minder tegenop.”

Shelly Roso

Schrijfster, IDEE

Natalie is in haar manier van werken open, toegankelijk en heel actief. Ze verkent je probleem en gaat direct aan de slag om hier een vertaling in te maken, zodat je direct de eerste stappen maakt in hetgeen jij opgelost wil hebben.
Ze heeft mij verrijkt met mooie systemen, heeft inzicht gegeven hoe ik de randzaken van mijn business gestructureerder ingepland krijg zodat er tijd over blijft om dingen te creëren en meer tijd over te houden om mijn klanten nog beter te kunnen helpen.

Pascalle Hendriks De Leeuw

Specialist hooggevoeligheid, Innerlijke Zorg

“Wanneer ik Natalie inschakel?

  • Als mijn mailbox overloopt en ik geen denkruimte meer heb.”
  • Als ik rust wil creëren door structuur te brengen, niet alleen aan afspraken maar ook voor het creëren van (creatieve) denkruimte.
  • Als ik iemand nodig heb die dingen uithanden neemt op een manier dat ik er niet meer over na hoef te denken (bv declaraties, meetings plannen, nabellen).
  • Om samen te experimenteren hoe ik tijd zo kan inzetten dat het vóór mij werkt.”
Anoniem

Projectmanager

“Ik heb met veel plezier en positiviteit met Natalie samengewerkt. Natalie heeft heel veel kennis over opruimen en organizen, maar weet het ook op een praktische én leuke manier over te brengen. Ze zorgt ervoor dat je op een positieve manier bezig gaat in plaats van dat je boos bent op jezelf dat het nog niet gelukt is.

Natalie is punctueel, vriendelijk en heeft vooral heel veel kennis. Fijn om mee te werken!

Cynthia Schultz

Eigenaar, Structuurjunkie

“Wat betreft je webinar; ik vond het heel duidelijk en overzichtelijk.
Door middel van de goed verzorgde powerpoint nam je ons goed mee door allerlei aandachtsgebieden.
Vooral die rondom ‘uitstelgedrag’ vond ik persoonlijk interessant. Sommige dingen waren gesneden koek (in ieder geval voor mij), andere onderwerpen niet. Maar al met al vond ik het zeker de moeite waard om aan te sluiten.

I. Ermers

Pedagogiek & Kwaliteit

Naar aanleiding van mijn Lezing “Eerste Hulp Bij Opruimen”, kreeg ik de volgende reactie: “Het was super. Lekker interactief en inspirerend!.

Wilma Lems

Programmamaker volwassenen, Bilbioplus

“Natalie van Fox Organizing is een zeer professionele “hulp” die overal in wegwijs maakt! Ze heeft me enorm geholpen met het opstarten van mijn pedicuresalon. Vooral het wegwijzen in Social Media was enorme toegevoegde waarde voor me. In alle rust legt ze alles uit. Bedankt Natalie.”

Saskia Antonissen

Eigenaar, Pedicuresalon Allure

“Natalie is een organisatie talent pur sang. Ze heeft veel kennis van zowel het VA vak als professional organizer. Natalie is enthousiast, professioneel en zeer kundig. Schakel je haar in dan weet je dat het goed komt. Niet twijfelen of je met haar gaat samenwerken, gewoon doen!”

Caroline van Aart

Virtual Assistant, Shift Support

Natalie is super georganiseerd en gaat grondig te werk. Ze heeft me goed geholpen om teksten van mijn website en een aantal documenten te reviewen. Ze heeft dat tot in de puntjes (letterlijk) gedaan en daarmee heb ik veel teksten kunnen optimaliseren! Veel geleerd.

Joanette Riddersma

Technisch VA, WebbouwSter

“Ik schakel Natalie in wanneer ik overloop. Als ik het overzicht kwijt ben en iemand nodig heb die helder na kan denken, structuur aan kan brengen en handige tips heeft die ook echt werken. Maar ook meewerkt als dat nodig is om het weer op orde te krijgen. En daarna nog af en toe komt om mij scherp te houden ;-)”

Anoniem

HR manager

“Ik heb Natalie om hulp gevraagd bij het organiseren van mijn mailbox en voor het aanbrengen van structuur in mijn databestanden. Ik heb veel geleerd en handige tips en tricks gekregen. Natalie heeft goede kennis van zaken en is geduldig. We hebben fijn samengewerkt.”

Anoniem

Medewerker van Marel

“Natalie is praktisch, enthousiast, eerlijk, betrokken, warm en mensgericht. Onze gesprekken heb ik altijd als heel inspiratievol ervaren.

Zij heeft mij als (startende) ondernemer geholpen bij het meer focus krijgen. Ze heeft veel praktische tips gedeeld. Ook weet ze veel over het werken met verschillende tools/programma’s. Door met haar te sparren kon ik zelf zaken beter op een rij zetten en keuzes maken. Dit heeft mij zeker geholpen in het ondernemerschap. Dank je wel Natalie!”

Christien Groot

Eigenaar en Grafisch vormgever, Stijl Tien

“Vanuit team was er behoefte aan meer inzicht en handvatten om het werk te organiseren.

Het was een fijne samenwerking. Vooraf hebben we goed besproken wat het doel voor deze training was. Heel fijn dat je bekend was met onze organisatie en de uitleg ook echt op de behoefte af hebt kunnen stemmen. Ieder teamlid heeft wel iets uit de training kunnen halen wat ze nu toepassen in hun dagelijkse werk. Hierdoor ervaart men meer rust en overzicht.”

Debbie Eigenhuijsen

Teammananger planning en personele onderersteuning, KION, Kinderopvang Nijmegen

KOMT HIER JOUW REVIEW TE STAAN?

HIERONDER VIND JE EEN AANTAL VAN MIJN OPDRACHTGEVERS:

VA School
VA School
VA School
VA School
Logo Innerlijke Zorg

Komt hier jouw logo te staan?

Fox Organizing
Natalie Vossenberg
Boxmeer

natalie@foxorganizing.nl
06-20858987