Reviews

Hier lees je wat particuliere en zakelijke klanten van mij en mijn werk vinden.

Natalie heeft mij geholpen mijn online cursus te optimaliseren. Na het inventariseren van mijn wensen voor verbeteringen van de cursus is ze aan de slag gegaan en kwam ze met een uitgebreid en duidelijk rapport bij mij terug. We hebben het samen doorgenomen en met die feedback kan ik mijn cursus weer enorm veel verbeteren. Ik ben onwijs blij met de samenwerking met Natalie en raad anderen dan ook zeer aan met haar samen te werken!”

Joy van der Valk

Fotograaf voor ambitieuze ondernemers, By Joy Photography

“Natalie heeft ons heel goed geholpen met een leuke en leerzame workshop. Ze heeft de workshop goed voorbereid, aangepast op onze wensen en goede tips en trucs gegeven. Ze heeft een persoonlijke workshop samengesteld, die geheel bij onze wensen past. Ze weet kritische vragen te stellen en daardoor zijn we ook aan het denken geslagen. De nuttige tips zijn direct bruikbaar in de praktijk. Al met al een zeer fijn samengewerkt met Natalie. Ook nadat de opdracht is afgerond, houdt ze contact en is ze zeer geïnteresseerd. Tip!”

Evelien van Haren

Makelaar, EEF Makelaars Boxmeer

“Natalie heeft me geweldig geholpen structuur aan te brengen in mijn mailprogramma. Omdat ik in mijn bedrijf veel verschillende e-mailadressen heb, zag ik door de bomen het bos niet meer. Natalie heeft mij kundig en doelgericht geholpen om keuzes te maken in het verwerken van mijn in- en uitgaande mail. Ze denkt mee in oplossingen en zoekt vragen tot de bodem uit. Nu heb ik weer overzicht en controle over mijn (nagenoeg) lege inbox en dat geeft een fijn en opgeruimd gevoel. Dank je wel Natalie.”

Mathanje Huisman

Ondernemerscoach en Marketeer, o.a. Praktijk Succes en PSYmedia

Natalie heeft voor de VA Library de masterclass: “Organiseren kun je leren” verzorgd.
Het was een hele leerzame masterclass, waarin Natalie veel tips en inspiratie deelde. Zo leerde zij aan de groep hoe je uitstelgedrag kunt voorkomen, waar we allemaal door afgeleid worden op een dag en hoe je hiermee om kunt gaan. Maar ook onderwerpen als: een weekplanning maken, nee zeggen en werken met focus kwam ter sprake. Het fijne van de masterclass was dat het onderwerp heel mooi aansloot bij de deelnemers en ook was regelmatig interactie. Dank je wel Natalie voor deze waardevolle masterclass!

Iris Treffers

VA Mentor, VA Library

“Ik ben erg tevreden met het afgelopen gesprek. Vanuit mijn kant kon ik niet erg concreet zijn, maar het heeft me wel geholpen om na te denken over mijn planning.
Door dit proces heb ik meer geïnvesteerd in kwaliteit lesstof en ben ik bereid om vaker en efficiënter te studeren.
Ik wil je erg bedanken voor je hulp! Mocht ik in de toekomst nog tips nodig hebben, dan contacteer ik je graag.”

“Goedemorgen Natalie,
Graag wilde ik je laten weten dat ik gisteren geslaagd ben voor mijn CISSP examen!
De structuur heeft me enorm geholpen met studeren. Nogmaals heel erg bedankt!”

Ben Strijbosch

Information Security Officer, Marel

Het is een ongekend verschijnsel in ons huishouden: de dag na terugkomst van de zomervakantie liggen alle kleren schoon in de kast, de tassen zijn opgeruimd en alle kamers zijn netjes! Hier moet ik Natalie met name hartelijk voor bedanken.

Onze tocht naar een meer leefbaar huis begon in februari. De eerste stap was heel veel spullen naar de kringloop brengen (volgens mij twee auto’s vol), stap twee alles een plek geven stap 3 systemen introduceren om alles geordend te houden (bakjes & opslagdozen) . Deze stappen hebben wij later in het jaar herhaald in andere delen van het huis. Zelf pas ik ze nu herhaaldelijk toe om en wordt ons huis iedere dag steeds leefbaarder.

Natalie heeft mij met haar positieve houding en zeer praktische aanpak echt de zet gegeven die ik nodig had. Het voelde voor mij als een onmogelijke klus maar ik heb een blijvende verandering kunnen maken! Als fulltime werkende moeder van twee kids met werkende man was deze investering het meer dan waard!.”

Yvette Babb

Portfolio Manager

“Natalie heeft voor onze medewerkers twee webinars gegeven, één over thuiswerken en één over een opgeruimd huis en hoofd. Beide webinars waren erg leuk om te volgen. Natalie komt met leuke praktische tips, die je direct in je werksiutatie kunt toepassen. De voorbeeldsituatie die zij schets zijn voor veel mensen erg herkenbaar en bruikbaar.”

Anouk Leeijen

HR Adviseur, KION Kinderopvang NIjmegen

“Natalie is een heel fijn persoon die je meteen op je gemak laat voelen. Daar waar je twijfelt in het opruimen of organiseren biedt zij oplossingen, maar weet ook goed de balans te houden tussen aan- en doorpakken en even gas terug te nemen. Iedere ruimte die wij onder handen hebben genomen heb ik nu nog veel plezier van. En met haar hulp heb ik afscheid genomen van heel veel spullen die ik niet meer gebruikte. Wat ze zeggen is waar: een opgeruimd huis geeft een opgeruimd hoofd. Met Natalie erbij is het proces 10x sneller gegaan dan ik gedacht had en was het nog gezellig ook! Bedankt Natalie!”

Nicole Willemsen

Co-Director, Groothandel IJzerwarenhandel

“Ik heb een aantal keren contact met Natalie gehad om te kijken hoe ik een aantal zaken binnen mijn praktijk efficiënter kon aanpakken.
Ik heb Natalie ervaren als een warm, enthousiast en betrokken persoon.
Natalie heeft me een aantal structuren aangeboden om mail en mijn to do’s te ordenen.
Met name rondom mijn to do’s heeft dat geleid tot meer overzicht en structuur en dat is fijn.”

Susan Raedts

Eigenaar en Kindertherapeut, Via Spel

Het combineren van twee rollen bracht de nodige hectiek mee, Natalie heeft geholpen om daar structuur in aan te brengen. Naast het secuur bijeenkomsten met meerdere bedrijven organiseren, heeft ze mij geholpen om meer rust in te bouwen in mijn agenda, ik heb (steeds) meer overzicht in hoeveel tijd ik ergens voor nodig heb en plan dit in.”

Seriena Bal

Managing Director, Buccaneer Delft

“Natalie denkt met je mee, ondersteunt en komt met tips. Het is toch een beetje een taboe dat je je huis niet goed kan organiseren, maar door Natalie haar enthousiasme en haar open houding verdwijt dit snel. Ze kijkt waar het probleem zit en speelt daar juist op in. Ik ben zeer tevreden en kan het iedereen aanraden, want het geeft je rust in je hoofd en een opgeruimd huis! Ga zo door Natalie!”

Natascha Willems

Verpleegkundige en moeder van 2 pubers

Natalie is bevlogen en oprecht. Dat maakt het fijn om met haar samen te werken. Als ze ergens voor gaat, gaat ze er volledig voor. Ze heeft veel oog voor de ander zonder het doel uit het oog te verliezen.

Renate den Engelse

Coach Theater & Training, Typisch Renate

“Samen met Natalie een mooie ontdekkingsreis gemaakt om mijn website vorm te geven. Haar vragen en begeleiding geven je vertrouwen dat alles goed gaat komen. Nu alles klaar is maakt ze zelfs tijd voor nazorg. Een geweldig lieve menselijke kundige topper die ik iedereen gun.”

Judith Bergevoet

Leefstijl en vitaliteitscoach, Judith Bergevoet Advies Coaching Training

“Natalie is een heel prettig persoon om mee samen te werken. Naast het feit dat ze echt naar je luistert en geïnteresseerd is in je als persoon, is ze een hele harde werker. Natalie wil graag overal de puntjes op de ï zetten en wilt altijd weten hoe de vork in de steel zit. Natalie is eerlijk, open, grappig en een echte verbinder. Met haar humor kan Natalie bij iedereen een lach op het gezicht toveren. Met haar kennis, enthousiasme, leergierigheid en scherpe opmerkingen houdt ze iedereen scherp en alert.  Natalie is een absolute meerwaarde voor ons team!”

Lisette Willemsen

Facilitair medewerker senior, KION Kinderopvang Nijmegen

“Ik heb met veel plezier en positiviteit met Natalie samengewerkt. Natalie heeft heel veel kennis over opruimen en organizen, maar weet het ook op een praktische én leuke manier over te brengen. Ze zorgt ervoor dat je op een positieve manier bezig gaat in plaats van dat je boos bent op jezelf dat het nog niet gelukt is.

Natalie is punctueel, vriendelijk en heeft vooral heel veel kennis. Fijn om mee te werken!

Cynthia Schultz

Eigenaar, Structuurjunkie

“Natalie is enorm goed in wat ze doet. Ze heeft veel kennis, is duidelijk, maar vooral ontzettend enthousiast. Ze staat je bij waar nodig en ze doet er alles aan om er zeker van te zijn dat je met haar hulp uit de voeten kan. Zelf ben ik een chaoot. Hoe fijn is het dan om iemand als Natalie te hebben? Die met hele simpele tips een wereld van verschil kan maken. Ik ben haar daar heel dankbaar voor.”

Merle de Greef

Tekstschrijfster, Schrijfstudio MOM

“Wanneer ik Natalie inschakel?

  • Als mijn mailbox overloopt en ik geen denkruimte meer heb.”
  • Als ik rust wil creëren door structuur te brengen, niet alleen aan afspraken maar ook voor het creëren van (creatieve) denkruimte.
  • Als ik iemand nodig heb die dingen uithanden neemt op een manier dat ik er niet meer over na hoef te denken (bv declaraties, meetings plannen, nabellen).
  • Om samen te experimenteren hoe ik tijd zo kan inzetten dat het vóór mij werkt.”
Anoniem

Projectmanager

“Natalie is een vrolijke spontane vrouw met oog voor detail. Waar een ander teamlid misschien denkt ‘oh het zal wel’ vraagt Natalie door. Zij is proactief en zorgt dat ze vooraf op de hoogte is van alle ins en outs. Ze werkt erg secuur en is een waardevol teamlid, je merkt dat andere teamleden vertrouwen op deze belangrijke eigenschap/kwaliteit van haar. De klanten voorziet zij van alle informatie die zij tot haar beschikking heeft ook al kost dat soms de nodige extra minuten en soms ook frustratie, maar Natalie is zo integer en zorgvuldig daar merkt de klant niks van.”

Joyce

Coördinator Klantrelaties

“Ik vond het een duidelijk verhaal met een goede opbouw. Je vertelt het leuk en enthousiast! De tip die ik vooral onthouden heb en die ik niet eerder had gehoord, was om je kledinghangers met gebruikte kleding om te draaien in je kast, zodat je ziet wat je al lang niet meer hebt gedragen. Verder waren je voorbeelden goed en passend om je verhaal te ondersteunen en vond ik het een aangenaam uurtje.”

L. van E.

Clustermanager

“Natalie heeft me met bruikbare tips geholpen om meer structuur in mijn mailbox te krijgen. Haar positieve benadering maakte dat ik direct aan de slag ging en ook meteen resultaat zag. Mijn mailbox ziet er minder vol uit. Ik heb nog wel het één en ander te ordenen maar, nu deze mails al in mappen zitten, zie ik er minder tegenop.”

Shelly Roso

Schrijfster, IDEE

“Ik wist niet waar ik moest beginnen en doordat Natalie het in kleinere stappen aanpakt, krijg je het samen wel gedaan. Iedere twee weken pakten we een ander gedeelte in huis aan, waardoor er letterlijk en figuurlijk een last van me afviel. Natalie komt met praktische en haalbare oplossingen, zodat ik ook zelf gemotiveerd raakte om aan de slag te gaan. Nooit gedacht dat we zoveel in één ochtend gedaan zouden krijgen. Zo fijn om weer meer rust in je hoofd te hebben!”

Anoniem

Alleenstaande moeder

“Voor VA school heeft Natalie een aangepaste versie van haar superleuke Organizing Challenge gemaakt. 21 dagen lang werden leden van onze community verrast en uitgedaagd. Samenwerken met Natalie is fijn: ze werkt gestructureerd, denkt mee, en je kunt alles aan haar overlaten. De challenge was dan ook een groot succes. Dank je wel Natalie!.

Hanneke Wessel

VA School

Natalie is een zeer gedreven en efficiente hulp geweest bij het opruimen van mijn digitale bestanden. Ik zag door de bomen het bos niet meer en wist niet goed hoe ik grip op mijn digitale oerwoud kon krijgen. Na het werken met Natalie heb ik een duidelijk beeld van wat me te doen staat en hoe ik het aan kan pakken. Ik ben er nog niet helemaal maar ik heb nu het vertrouwen dat dat goed gaat komen!.

Sophie Mulders

Animatie, illustratie & web, Sophie Mulders Creatieve Studio

.

Martine Vecht

Eigenaar/Trainster/Schrijfster/Professional Organizer, School voor Organizing

Echt een aanrader voor iedereen die even niet weet waar te beginnen of door te pakken met opruimen! Bel Natalie van Fox Organizng. Ze gaf me een paar heel goede inzichten waar ik direct mee aan de slag gegaan ben.”

@leven.met.een.sloddervos

“Wat betreft je webinar; ik vond het heel duidelijk en overzichtelijk.
Door middel van de goed verzorgde powerpoint nam je ons goed mee door allerlei aandachtsgebieden.
Vooral die rondom ‘uitstelgedrag’ vond ik persoonlijk interessant. Sommige dingen waren gesneden koek (in ieder geval voor mij), andere onderwerpen niet. Maar al met al vond ik het zeker de moeite waard om aan te sluiten.

I. Ermers

Pedagogiek & Kwaliteit

“Natalie kwam bij ons de administratie op orde brengen. We bewaarden veel te veel papieren. Ze heeft ook naar ons tv- en internetabonnement gekeken en deze samengevoegd. Nu besparen we iedere maand geld op deze abonnementen en hebben we haar organizekosten al meer dan terug verdiend. Ook is alles nu overzichtelijk opgeborgen, zodat we het makkelijk terug kunnen vinden.”

W. Staal

Gepensioneerd

“Na het overlijden van mijn man had ik grote moeite met het organiseren en opruimen van huisraad en spullen, die ik door de jaren heen had verzameld.
Na wat zoeken op het internet  kwam ik op de site van Fox Organizing en heb een afspraak gemaakt met Natalie. Haar werkwijze is professioneel en respectvol en zij heeft mij met bruikbare tips een enorme boost gegeven om zelf verder aan de slag te gaan.”

Y. Thijssen

“Natalie is kundig en kordaat. Oordeelt niet en laat jou het tempo bepalen. Niet alleen is ze een enorme hulp bij het organiseren van je huis en hoofd, ze geeft veel pratkische tips waarmee het bijhouden zoveel makkelijker wordt. Zo blij dat ik mezelf dit stukje rust heb gegund.”

Maartje de Vet

Media & content adviseur, Lab101

“Natalie van Fox Organizing is een zeer professionele “hulp” die overal in wegwijs maakt! Ze heeft me enorm geholpen met het opstarten van mijn pedicuresalon. Vooral het wegwijzen in Social Media was enorme toegevoegde waarde voor me. In alle rust legt ze alles uit. Bedankt Natalie.”

Saskia Antonissen

Eigenaar, Pedicuresalon Allure

“Natalie, ik ken jou als iemand die zeer precies te werk gaat en alles tot in de puntjes geregeld wil hebben. 99% is niet voldoende, dus als een Fox klant iets 100% overzichtelijk wilt hebben zitten ze bij jou helemaal goed.
En daarbij ken ik jou ook als een heel toegankelijk en makkelijk benaderbare persoon.”

Jurgen Langenhuizen

Manager Bedrijfsvoering

Naar aanleiding van mijn Lezing “Eerste Hulp Bij Opruimen”, kreeg ik de volgende reactie: “Het was super. Lekker interactief en inspirerend!.

Wilma Lems

Programmamaker volwassenen, Bilbioplus

“Ik schakel Natalie in wanneer ik overloop. Als ik het overzicht kwijt ben en iemand nodig heb die helder na kan denken, structuur aan kan brengen en handige tips heeft die ook echt werken. Maar ook meewerkt als dat nodig is om het weer op orde te krijgen. En daarna nog af en toe komt om mij scherp te houden ;-)”

Anoniem

HR manager

“Natalie is een organisatie talent pur sang. Ze heeft veel kennis van zowel het VA vak als professional organizer. Natalie is enthousiast, professioneel en zeer kundig. Schakel je haar in dan weet je dat het goed komt. Niet twijfelen of je met haar gaat samenwerken, gewoon doen!”

Caroline van Aart

Virtual Assistant, Shift Support

Natalie is super georganiseerd en gaat grondig te werk. Ze heeft me goed geholpen om teksten van mijn website en een aantal documenten te reviewen. Ze heeft dat tot in de puntjes (letterlijk) gedaan en daarmee heb ik veel teksten kunnen optimaliseren! Veel geleerd.

Joanette Riddersma

Technisch VA, WebbouwSter

KOMT HIER JOUW REVIEW TE STAAN?

HIERONDER VIND JE EEN AANTAL VAN MIJN OPDRACHTGEVERS:

VA School
VA School

Komt hier jouw logo te staan?

Fox Organizing
Natalie Vossenberg
Boxmeer

natalie@foxorganizing.nl
06-20858987

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

 

© Fox Organizing 2019-2023