Denkt met je mee, ondersteunt en komt met tips!

Natalie denkt met je mee, ondersteunt, en komt met tips. Het is toch een beetje een taboe dat je je huis niet goed kan organiseren, maar door Natalie haar enthousiasme en haar open houding verdwijnt dit snel. Ze kijkt waar het probleem zit en speelt daar juist op in. Ik ben zeer tevreden en kan het iedereen aanraden want het geeft rust in je hoofd een opgeruimd huis! Ga zo door Natalie!

Natascha Willems uit Boxmeer

Tweeverdiener met 2 kinderen

Kundig en kordaat

Natalie is kundig en kordaat. Oordeelt niet en laat jou het tempo bepalen. Niet alleen is ze een enorme hulp bij het organiseren van je huis en hoofd, ze geeft veel praktische tips waarmee het bijhouden zoveel makkelijker wordt. Zo blij dat ik mezelf dit stukje rust heb gegund.

Maartje de Vet uit Mill

Zelfstandig ondernemer
Opruimen op latere leeftijd

We besparen nu iedere maand geld!

Natalie kwam bij ons de administratie op orde brengen. We bewaarden veel te veel papieren. Ze heeft ook naar ons tv- en internetabonnement gekeken en deze samengevoegd. Nu besparen we ieder maand geld op deze abonnementen en hebben we haar organize kosten al meer dan terug verdiend. Ook is alles nu overzichtelijk opgeborgen, zodat we het gemakkelijk terug kunnen vinden.

W. Staal

Gepensioneerd
opgeruimd groen

Nooit gedacht dat we zoveel in één ochtend gedaan zouden krijgen.

Ik wist niet waar ik moest beginnen en doordat Natalie het in kleinere stappen aanpakt krijg je het samen wel gedaan. Iedere twee weken pakten we een ander gedeelte in huis aan, waardoor er letterlijk en figuurlijk een last van me af viel. Natalie komt met praktische en haalbare oplossingen, zodat ik ook zelf gemotiveerd raakte om aan de slag te gaan. Zo fijn om weer meer rust in je hoofd te hebben!

Anoniem

Alleenstaande moeder

Het was super. Lekker interactief en inspirerend!

Naar aanleiding van mijn Lezing Eerste Hulp Bij Opruimen, die ik bij de bibliotheek in Cuijk hield, kreeg ik de volgende reactie: “Het was super. Lekker interactief en inspirerend!”.

Wilma Lems uit Cuijk

Programmamaker volwassen Biblioplus
levenmeteensloddervos

Echt een aanrader!

Echt een aanrader voor iedereen die even niet weet waar te beginnen of door te pakken met opruimen! Bel Fox Organizing. Ze gaf me een paar heel goede inzichten waar ik direct mee aan de slag gegaan ben.

@leven.met.een.sloddervos

Gezin met 2 kinderen

Nu heb ik weer overzicht en controle over mijn mailbox!

Natalie van Fox Organizing heeft mij geweldig geholpen structuur aan te brengen in mijn mailprogramma. Omdat ik in mijn bedrijf veel verschillende e-mailadressen heb, zag ik door de bomen het bos niet meer. Natalie heeft mij kundig en doelgericht geholpen om keuzes te maken in het verwerken van mijn in- en uitgaande mail. Ze denkt mee in oplossingen en zoekt vragen tot op de bodem uit. Nu heb ik weer overzicht en controle over mijn (nagenoeg lege) inbox en dat geeft een fijn en opgeruimd gevoel. Dank je wel Natalie!

Mathanje Huisman

van o.a. Praktijk Succes en PSYmedia
Logo EEF Makelaars

De nuttige tips zijn direct bruikbaar in de praktijk.

Natalie heeft ons heel goed geholpen met een leuke en leerzame workshop. Ze heeft de workshop goed voorbereid, aangepast op onze wensen en goede tips en trucs gegeven. Ze heeft een persoonlijke workshop samengesteld, die geheel bij onze wensen past. Ze weet kritische vragen te stellen en daardoor zijn we ook aan het denken geslagen. De nuttige tips zijn direct bruikbaar in de praktijk. Al met al een zeer fijn samengewerkt met Natalie. Ook nadat de opdracht is afgerond, houdt ze contact en is ze zeer geïnteresseerd. Top!!

Evelien van Haren

EEF Makelaars Boxmeer

Het ging 10x sneller dan gedacht en was nog gezellig ook!

Natalie is een heel fijn persoon die je meteen op je gemak laat voelen. Daar waar je twijfelt in het opruimen of organiseren biedt zij oplossingen, maar weet ook goed de balans te houden tussen aan- en doorpakken en even gas terug nemen. Iedere ruimte die wij onder handen hebben genomen heb ik nu nog enorm veel plezier van. En met haar hulp heb ik afscheid genomen van heel veel spullen die ik niet meer gebruikte. Wat ze zeggen is waar: een opgeruimd huis geeft een opgeruimd hoofd. Met Natalie erbij is het proces 10x sneller gegaan dan ik gedacht had en was het nog gezellig ook! Bedankt Natalie!

Nicole Willemsen

Zelfstandig onderneemster en gezin met 2 kinderen

Veel leuke en praktische tips!

Natalie heeft voor onze medewerkers twee webinars gegeven, één over thuiswerken en één over een opgeruimd huis en hoofd. Beide webinars waren erg leuk om te volgen. Natalie komt met veel leuke en praktische tips die je direct in je werksituatie kunt toepassen. De voorbeeldsituatie die zij schetst zijn voor veel mensen erg herkenbaar en bruikbaar.

Anouk Leeijen

HR Adviseur KION