SUPPORT VOOR ZZP’ERS

Natalie Vossenberg Office Support

“IK ZORG ERVOOR DAT JE

MEER KUNT DOEN

IN MINDER TIJD.”

Steeds vaker kreeg ik de vraag van oriënterende of (startende) VA’s, Organizers en andere zzp’ers of we een keer konden bellen of afspreken. Ze liepen tegen bepaalde (ondernemers)vragen aan en wilden graag met iemand sparren die het pad van startende ondernemer al had afgelegd.

Nu vind ik het super leuk om andere ondernemers te helpen. Samen die positieve energie verspreiden en het enthousiasme voor ons vak te delen, maar ook herkenning te vinden in bepaalde vraagstukken waar je als ondernemer tegenaan loopt.

Ik ben ervan overtuigd dat er werk in overvloed is, dat ondernemers elkaar kunnen versterken en dat we van elkaar kunnen leren. Daarom vind ik het fijn om mijn ervaringen te kunnen delen en andere ondernemers mee te kunnen nemen in mijn enthousiasme. Ik vind het heerlijk om te zien en horen dat de ondernemers blij zijn met de uitleg over handige tools en dat hen dit veel tijd bespaart. Gewoon omdat het handige tools zijn én omdat ze zelf niet alles hebben uit hoeven zoeken, maar na mijn uitleg gelijk ermee aan de slag kunnen.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Na een telefonisch kennismaking maken we live of online een afspraak om samen aan de slag te gaan. Hierbij kun je denken aan:

 • Handige tools voor het bewaken van je taken, zodat je je taken niet meer op tig plaatsen terug hoeft te zoeken. Samen kijken we welke tool voor jou het meest geschikt is, richten deze in zodat je er gelijk mee aan de slag kunt gaan en binnen een mum van tijd (weer) overzicht hebt.
 • Tips voor social media.
 • Het maken van een contentkalender. Hiervoor heb ik een gratis opzet die jij mag gebruiken en dit zal je veel tijd gaan besparen.
 • Hoe kom je aan klanten?
 • Handige trainingen/opleidingen voor jou als (oriënterende VA of Organizer) om te volgen?
 • Je weekplanning voor meer focus en productiviteit.
 • Je mailbox overzichtelijk krijgen én houden.
 • Tools om je werk makkelijker en efficiënter te maken.
 • Ik je werk uit handen nemen waar je niet aan toe komt of wat je niet leuk vindt om te doen.
 • Samen sparren over allerhande (ondernemers)vraagstukken waar jij tegenaan loopt.

Tarief

 • Het telefonisch kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.
 • Als we daarna verder gaan volgt er een sessie van minimaal 2 aaneengesloten uren.
 • Het uurtarief is € 65,- (excl. btw).
 • Ik factureer een kilometervergoeding van € 0,45 per gereden kilometer en voor de reistijd factureer ik het genoemde uurtarief. Beide worden berekend op basis van Google Maps. Wanneer de enkele reisafstand vanaf Boxmeer minder dan 10 kilometer is, neem ik de reiskosten voor mijn eigen rekening.
 • Vanzelfsprekend ga ik vertrouwelijk om met alle gegevens en informatie, die ik tijdens het kennismakingsgesprek en de sessies daarna, hoor en zie.

Sta jij, net als ik, te poppelen om kennis te maken en samen aan de slag te gaan? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Fox Organizing
Natalie Vossenberg
Boxmeer

natalie@foxorganizing.nl
06-20858987

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

 

© Fox Organizing 2019-2024