FOX’S FAVORITES

Thuiswerken

Sinds ik als Organizer & VA aan het werk ben, word ik regelmatig benaderd met allerlei vragen. De een twijfelt of ze VA wil worden, de ander wil graag weten of ik tips heb voor een (startende) VA op het gebied van trainingen en opleidingen en weer een ander wil graag weten hoe ze meer structuur en overzicht in haar leven kan krijgen.

In het begin ging ik met iedereen bellen omdat ik het leuk vind om anderen te helpen, maar op den duur ging me dat best veel tijd kosten.

Daarom heb ik hier alvast voor jou informatie bij elkaar gezet, zodat je kunt zien wie en wat mij heel erg geholpen heeft om mijn droom te verwezelijken en mijn werk als Organizer & VA makkelijker én leuker heeft gemaakt.

Wil jij kijken of VA zijn iets voor jou is, wil je tools om verder te komen als VA of wil je meer overzicht & structuur in je leven. Lees dan hieronder over de trainingen en producten waar ik heel enthousiast over ben en kijk of het ook wat voor jou is.

 

“Volg je hart want dat klopt!”

VA School

Toen ik een jaar als Professional Organizer aan het werk was kreeg ik ook vragen van ondernemers om hen te helpen en te ondersteunen. Dit vond ik erg leuk en om hen zo goed mogelijk te kunnen helpen ben ik me gaan oriënteren welke opleiding ik dan het beste kon gaan volgen. Toen zag ik dat je bij VA School een oriëntatieweek “VA iets voor mij?” kunt volgen en dat was ideaal.

In die week wordt uitgelegd wat het werk en de opleiding inhouden en kun je vragen stellen. Deze opleiding wilde ik gaan doen! Dat stond voor mij vast, maar ik had mijn opleiding tot Professional Organizer nog niet terugverdiend, dus twijfelde ik toch nog. Na een persoonlijk gesprek met VA School heb ik de knoop doorgehakt en daar heb ik nog geen dag spijt van gehad.

Twijfel jij ook of de opleiding tot Virtual Assistant iets voor jou is? Doe dan mee met de oriëntatieweek “VA iets voor mij?”. Klik hier voor meer informatie.

 

VA School

VA Library Membership

Toen ik de opleiding tot VA bij VA School had afgerond wilde ik graag nog meer leren. Ik wilde graag voor mijn eigen bedrijf en voor mijn klanten meer weten over Instagram en online zichtbaarheid. Zo kwam ik bij Iris Treffers terecht, dé expert op dit gebied.

Daarnaast wilde ik meer kennis krijgen van handige tools, online uitleg die ik op een voor mij geschikt moment kan bekijken en die up-do-date is, VA-collega’s om te sparren enz. Dit heb ik gevonden bij het VA Library Membership van Iris Treffers.

Wil je hier meer over weten klik dan op onderstaande link voor het VA Lirbary Memership

 

How-to Library Iris Treffers - Fox Organizing

Structuurjunkie

Als Organizer & VA ben ik dol op overzicht & structuur omdat ik niet alleen bij mezelf, maar ook bij mijn klanten zie dat dit je zoveel rust, focus en productiviteit kan brengen.

Ik volgde Cynthia van Structuurjunkie al langere tijd, heb al jaren veel plezier van haar weekplanner en dankdagboek en werd in 2020 lid van haar “Gaan membership”.

Hierin vind je online workshops (met thema’s als Focus, Tijd voor jezelf, Grip op je inbox etc.), trainingen, challenges, een community, live Q&A’s waar je je vragen kunt stellen. In 2021 vroeg Cynthia mij om haar te helpen met het thema Een opgeruimd huis én hoofd. Super leuk om te doen!

Mocht jij nu ook meer willen leren op het gebied van structuur, focus, plannen en productiviteit klik dan op onderstaande links. Voor bijvoorbeeld slechts €5 kun je het membership 2 weken uitproberen.

 

VA School

Contact

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande affiliatietips en informatie nog vragen hebben of graag even willen sparren over wat voor jou de beste keuze zou kunnen zijn. Neem dan gerust contact op. Ik denk graag met je mee.

Fox Organizing
Natalie Vossenberg
Boxmeer

natalie@foxorganizing.nl
06-20858987