Trainingen & Lezingen

Ik vind het erg leuk om lezingen of traingen te geven. Op deze manier kan ik hetgeen wat ik geleerd heb, en in de praktijk (bij mezelf en anderen) heb toegepast, aan anderen overdragen zodat ook zij daar weer voordeel van kunnen hebben.

In de Corona periode zijn mensen massaal in en om huis op gaan ruimen. Doordat je meer thuis was, merkte je hoe fijn en belangrijk het is om in een prettige (opgeruimde) omgeving te wonen en werken. Dit lukt niet iedereen even goed (en met blijvend resultaat). Graag deel ik tips en valkuilen, zodat mensen zelf thuis aan de slag kunnen gaan.

Daarnaast zijn er steeds meer werkgevers die vanuit goed werkgeverschap, vitaliteits- en gezondheidsprojecten hun werknemers een lezing en/of individuele begeleiding willen geven. Ook hier zijn mijn lezingen & trainingen erg leuk en leerzaam gebleken.

Zo heb ik lezingen mogen geven aan bijvoorbeeld de medewerkers van de Gemeente Land van Cuijk, het Merletcollege, het ondernemersontbijt van de Mariaschool en Nexus en geef ik regelmatig lezingen bij vrouwen- en ouderenbonden.
Bij onder andere KION (Kinderopvang Nijmegen), het Merletcollege en Marel Poultry B.V. mogen de medewerkers gebruiken maken van individuele coaching of trainingen in kleinere  groepen.

Onderwerpen die bijvoorbeeld aan bod kunnen komen zijn:

Praktische tips voor een opgeruimd huis én hoofd.

Valkuilen en uitstelgedrag.

Tips voor focus, overzicht & productiviteit.

Hoe voorkom je uitstelgedrag?

Minderen met je smartphone.

Handige tools om overzicht in je werk en taken te hebben.

Je weekplanning en mailbox overzichtelijk krijgen én houden.

Het is mogelijk om een lezing of presentatie  live op locatie te komen geven of online als webinar. 
Wanneer een webinar opgenomen wordt dan bestaat de mogelijkheid om deze voor langere tijd online te zetten, zodat het webinar later (op intranet) nog terug te kijken is voor bijvoorbeeld degene die niet aanwezig konden zijn.

Daarnaast is het mogelijk dat medewerkers (al dan niet op kosten van de werkgever) individuele coaching bij me aanvragen, zodat ik samen met hen aan de slag ga met hun persoonlijke vragen op het gebied van:

  • efficiënter werken. Denk hierbij aan prioriteiten stellen, kijken naar een weekplanning, meer gefocust en productief werken, hoe houd je overzicht in je werk, uitstelgedrag voorkomen, een overzichtelijke mailbox enz.
  • opruimen & organizen in huis en/of op de werkplek.

Wil jij ook een presentatie op maat voor jouw organisatie of werknemers? Of wil je meer weten over de mogelijkheden en tarieven?
Neem dan vrijblijvend contact met me op dan maak ik een offerte op maat. 

Dit is wat klanten over mij zeggen:

Natalie heeft voor de VA Library de masterclass: “Organiseren kun je leren” verzorgd.
Het was een hele leerzame masterclass, waarin Natalie veel tips en inspiratie deelde. Zo leerde zij aan de groep hoe je uitstelgedrag kunt voorkomen, waar we allemaal door afgeleid worden op een dag en hoe je hiermee om kunt gaan. Maar ook onderwerpen als: een weekplanning maken, nee zeggen en werken met focus kwam ter sprake. Het fijne van de masterclass was dat het onderwerp heel mooi aansloot bij de deelnemers en ook was regelmatig interactie. Dank je wel Natalie voor deze waardevolle masterclass!

Iris Treffers

VA Mentor, VA Library

“Ik heb met veel plezier en positiviteit met Natalie samengewerkt. Natalie heeft heel veel kennis over opruimen en organizen, maar weet het ook op een praktische én leuke manier over te brengen. Ze zorgt ervoor dat je op een positieve manier bezig gaat in plaats van dat je boos bent op jezelf dat het nog niet gelukt is.

Natalie is punctueel, vriendelijk en heeft vooral heel veel kennis. Fijn om mee te werken!

Cynthia Schultz

Eigenaar, Structuurjunkie

“Vanuit team was er behoefte aan meer inzicht en handvatten om het werk te organiseren.

Het was een fijne samenwerking. Vooraf hebben we goed besproken wat het doel voor deze training was. Heel fijn dat je bekend was met onze organisatie en de uitleg ook echt op de behoefte af hebt kunnen stemmen. Ieder teamlid heeft wel iets uit de training kunnen halen wat ze nu toepassen in hun dagelijkse werk. Hierdoor ervaart men meer rust en overzicht.”

Debbie Eigenhuijsen

Teammananger planning en personele onderersteuning, KION, Kinderopvang Nijmegen

Klik hier voor meer reviews.

Fox Organizing
Natalie Vossenberg
Boxmeer

natalie@foxorganizing.nl
06-20858987