VIRTUAL ASSISTANT

WORK SMARTER

NOT HARDER!”

Ben jij als (startende) ondernemer op zoek naar meer overzicht & structuur, zijn er werkzaamheden die je uit handen wilt geven of heb je geen zin of tijd om uit te zoeken hoe alles werkt? Denk bijvoorbeeld aan social media, een contentkalender, Canva, je website, structuur in je mailbox, handige tools en apps om efficiënter te werken etc. Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Als Virtual Assistant help ik je graag door overzicht te creëren, met je mee te denken hoe het makkelijker kan en door je werk uit handen te nemen.

Hieronder vind je een overzicht van werkzaamheden die ik voor je kan verrichten. In principe werk ik als Virtual Assistant (online) op afstand vanaf mijn eigen werkplek thuis, maar uiteraard ben ik ook bereid om naar jou toe te komen.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

OFFICE SUPPORT

 • Ik zet alles voor je op een rijtje, zodat jij weet wanneer je wat moet doen.
 • Ook leer ik je gebruik te maken van handige tools om meer overzicht en structuur te houden.
 • Agenda- en mailbeheer. Ik zorg ervoor dat je een overzichtelijke mailbox krijgt én houdt.
 • Een overzichtelijke to-do-lijst. Ik ben benieuwd welke van de handige tools het beste voor jou werkt.
 • Het coördineren van planningen en behalen van deadlines.
 • Urenregistratie.
 • Facturatie.
 • Administratieve werkzaamheden.
 • Data entry en het updaten van bestanden.
 • (Digitaal) documentenbeheer. Hoe zorg je ervoor dat alle informatie makkelijk terug te vinden is (ook voor eventuele collega’s)?
 • Redigeren van teksten.
 • Notuleren.
 • Klantencontact en -service.
 • Het schrijven en verbeteren van werkprocedures.

  MARKETING SUPPORT

  • Social media accounts opzetten, zoals je bedrijfspagina op Facebook, Instagram, LinkedIn of Pinterest. Wil je dit liever zelf doen, dan kan ik je hier ook wegwijs in maken.
  • Social media beheer, zoals het maken van visuals in Canva, berichten maken en inplannen, interactie met volgers, het maken van een contentplanning, zodat social media je veel minder tijd gaat kosten.
  • Het maken van jouw website in WordPress aan de hand van jouw wensen.
  • Website beheer, zoals onderhoud, backups maken, updates en blogs plaatsen. Wil je dit zelf gaan doen, dan leer ik je dit graag a.d.h.v. handige handleidingen.
  • Video editing.
  • Lezingen, webinars of individuele begeleiding geven over bijvoorbeeld tips voor focus, overzicht & productiviteit, handige tools om overzicht in je werk en taken te hebben, je mailbox overzichtelijk krijgen én houden, hoe voorkom je uitstelgedrag?

   “Fox Organizing zorgt voor
   overzicht, structuur & groei.”

   Mocht je ideeën, wensen of vragen hebben die hier niet bij staan. Dan ga ik daar graag met je over in gesprek.

   Waarom kiezen voor mij als VA?

   Je klaar bent voor verandering, voor verbetering. Je wilt niet blijven doen wat je altijd deed, want dan krijg je wat je altijd kreeg.

   Net als jij ben ik ondernemer en weet dus wat er komt kijken bij het runnen van een eigen bedrijf. Ik denk met je mee om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ik neem je werk uit handen, zorg voor overzicht en structuur waardoor jij meer rust in je hoofd en meer grip op je to-do-lijst zult hebben.

   Je hebt geen kosten van een vaste werknemer, zoals een werkplek, verzekeringen en ziektekosten. Je betaalt alleen voor mijn daadwerkelijk gewerkte uren.

   Doordat ik je werk uit handen neem, houd jij meer tijd over voor je privéleven, voor werkzaamheden waar je wel blij van wordt en de groei van je bedrijf.

   Ik ben flexibel. Je kunt me inhuren voor de werkzaamheden waar jij behoefte aan hebt. Dit kan zijn voor een specifieke opdracht, een vast aantal uren per week/maand of juist op flexibele basis.

   Je kunt niet overal een expert in zijn, dus als jij je richt op jouw expertise kun je de overige werkzaamheden aan mij uitbesteden.

   Ik ben Virtueel Assistent, maar dat wil niet zeggen dat al ons contact “virtueel”/op afstand moet zijn. Ik vind persoonlijk contact erg belangrijk, omdat we dan nog meer uit onze samenwerking kunnen halen. Dus ik kom graag een keer live kennismaken of indien gewenst bij jou op locatie werken.

   Mijn motto is “Wie wil zoekt mogelijkheden en wie niet wil zoekt een reden.” en ik ben ervan overtuigd dat we samen voor ieder vraagstuk een oplossing kunnen vinden mede door het netwerk dat ik heb opgebouwd.

   Gewoon omdat ik een kei leuke, positieve en enthousiaste VA ben die graag met je meedenkt, jou je werk uit handen wil nemen, want als we allebei doen waar we goed in zijn houden we meer tijd over voor zaken die we het allerliefste doen en waar we energie van krijgen.

   Ben jij benieuwd of we een klik hebben en wat we voor elkaar kunnen betekenen?

   Vraag dan hier een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

   Dit is wat opdrachtgevers over mij zeggen:

   Natalie heeft mij geholpen mijn online cursus te optimaliseren. Na het inventariseren van mijn wensen voor verbeteringen van de cursus is ze aan de slag gegaan en kwam ze met een uitgebreid en duidelijk rapport bij mij terug. We hebben het samen doorgenomen en met die feedback kan ik mijn cursus weer enorm veel verbeteren. Ik ben onwijs blij met de samenwerking met Natalie en raad anderen dan ook zeer aan met haar samen te werken!”

   Joy van der Valk

   Fotograaf voor ambitieuze ondernemers, By Joy Photography

   Het combineren van twee rollen bracht de nodige hectiek mee, Natalie heeft geholpen om daar structuur in aan te brengen. Naast het secuur bijeenkomsten met meerdere bedrijven organiseren, heeft ze mij geholpen om meer rust in te bouwen in mijn agenda, ik heb (steeds) meer overzicht in hoeveel tijd ik ergens voor nodig heb en plan dit in.”

   Seriena Bal

   Managing Director, Buccaneer Delft

   “Natalie heeft me geweldig geholpen structuur aan te brengen in mijn mailprogramma. Omdat ik in mijn bedrijf veel verschillende e-mailadressen heb, zag ik door de bomen het bos niet meer. Natalie heeft mij kundig en doelgericht geholpen om keuzes te maken in het verwerken van mijn in- en uitgaande mail. Ze denkt mee in oplossingen en zoekt vragen tot de bodem uit. Nu heb ik weer overzicht en controle over mijn (nagenoeg) lege inbox en dat geeft een fijn en opgeruimd gevoel. Dank je wel Natalie.”

   Mathanje Huisman

   Ondernemerscoach en Marketeer, o.a. Praktijk Succes en PSYmedia

   Klik hier voor meer reviews.

   Fox Organizing
   Natalie Vossenberg
   Boxmeer

   natalie@foxorganizing.nl
   06-20858987

   Algemene voorwaarden
   Privacyverklaring

    

   © Fox Organizing 2019-2023