Webinars & Lezingen

Ik vind het erg leuk om lezingen of webinars te geven. Op deze manier kan ik hetgeen wat ik geleerd heb, en in de praktijk (bij mezelf en anderen) heb toegepast, aan anderen overdragen zodat ook zij daar weer voordeel van kunnen hebben.

In de Corona periode zijn mensen nog meer dan voorheen in en om huis op gaan ruimen. Doordat je meer thuis bent, merk je hoe fijn en belangrijk het is om in een prettige (opgeruimde) omgeving te wonen en werken. Dit lukt niet iedereen even goed (en met blijvend resultaat). Graag deel ik tips en valkuilen, zodat mensen zelf thuis aan de slag kunnen gaan.

Daarnaast zijn er steeds meer werkgevers die vanuit goed werkgeverschap, vitaliteits- en gezondheidsprojecten hun werknemers een lezing, webinar en/of individuele begeleiding willen geven. Ook hier zijn mijn lezingen & webinars erg leuk en leerzaam gebleken. Zo heb ik lezingen mogen geven o.a. voor de medewerkers van de Gemeente Land van Cuijk, vrouwen- en ouderenbonden. Bij KION (Kinderopvang Nijmegen) en Marel Poultry B.V. webinars over verschillende onderwerpen en individuele begeleiding.

Onderwerpen die bijvoorbeeld aan bod kunnen komen zijn:

Praktische tips voor een opgeruimd huis én hoofd.

Valkuilen.

Tips voor focus, overzicht & productiviteit.

Hoe voorkom je uitstelgedrag?

Minderen met je smartphone.

Handige tools om overzicht in je werk en taken te hebben.

Je mailbox overzichtelijk krijgen én houden.

Het is mogelijk om een lezing of presentatie live bij jou op locatie te komen geven of online als webinar.
Wanneer een webinar opgenomen wordt dan bestaat de mogelijkheid om deze voor langere tijd online te zetten, zodat het webinar later (op intranet) nog terug te kijken is voor bijvoorbeeld degene die niet aanwezig konden zijn.

Daarnaast is het mogelijk dat medewerkers (al dan niet op kosten van de werkgever) individuele coaching bij me aanvragen, zodat ik samen met hen aan de slag ga met hun persoonlijke vragen op het gebied van:

  • efficiënter werken. Denk hierbij aan prioriteiten stellen, meer gefocust en productief werken, hoe houd je overzicht in je werk, uitstelgedrag voorkomen, een overzichtelijke mailbox enz.
  • opruimen & organizen in huis en op de werkplek.

Wil jij ook een presentatie op maat voor jouw organisatie of werknemers? Of wil je meer weten over de mogelijkheden en tarieven?
Neem dan vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden en tarieven. 

Fox Organizing
Natalie Vossenberg
Boxmeer

natalie@foxorganizing.nl
06-20858987

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

 

© Fox Organizing 2019-2023